Tuinaannemer: over ons

Patrik Beelen & Toon Geboers

Toon Geboers en Patrik Beelen

Tuinaannemer Patrik Beelen en Toon Geboers creëren voor jou een duurzame en kwalitatieve tuin waar het bovendien altijd zalig vertoeven is. Zon of geen zon.

Klaar om een leuk en passend tuinontwerp te laten maken door Beelen & Geboers?

Patrik Beelen

Landschaps- en tuinarchitect

Maak kennis met Patrik Beelen, het creatieve ‘mastermind’ achter Beelen & Geboers. Als ervaren landschaps- en tuinarchitect weet hij elke keer opnieuw te verrassen. Waar dit toe leidt? Tuinen die worden omgetoverd tot unieke groene oases van rust.

Passie en creativiteit, twee kernwaarden die hem het best omschrijven. Combineer dat nog eens met zijn jarenlange ervaring en je komt al snel uit op deze hartelijke ondernemer die graag andere mensen gelukkig maakt. Hoe hij dat het liefst doet? Door jou te laten genieten in de tuin van je dromen.

Neem contact op

Patrik Beelen - Tuinaannemer

Toon Geboers

Ingenieur bouwkunde

Maak kennis met Toon Geboers, de trotse wederhelft van Beelen & Geboers. Met zijn technische achtergrond als ingenieur bouwkunde én ervaring als projectleider in het familiebedrijf van zijn vader, weet hij samen met Patrik elke tuin om te toveren tot een volwaardig groen pièce unique.

Met een doorgedreven specialisatie rond zwembaden en tuinen gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Toon heeft een hands-on aanpak, houdt ervan om mensen aan te sturen en het liefst van al is hij buiten bezig. Daar waar jouw toekomstige tuin op je wacht. 

Neem contact op

Toon Geboers - Tuinaannemer

Tuinaannemer: Ons uniek aanbod

Beelen en Geboers - Contacteer ons - Tuinafwerking

Nood aan een tuinaannemer in Limburg?

Bij Beelen & Geboers streven wij naar harmonieuze tuinen waarbij je domein wordt omgetoverd tot een groene oase van rust.