Tuinontwerp

Jouw tuin ontwerpen van A tot Z

Tuinontwerp - Beelen en Geboers - aanleg tuin
Tuinontwerp

Een tuinontwerp dat de perfecte harmonie creëert tussen jouw tuin en huis? Daar mag je alvast op rekenen.

Creativiteit en duurzaamheid gaan dan ook hand in hand met elkaar. Het resultaat? Jij, die elke dag opnieuw, nog meer kan genieten van een zalige, groene oase van rust.

Een tuinontwerp op maat

Elke creatieve tuin die wij realiseren is anders, is uniek. Dit vraagt dan ook om een persoonlijke aanpak die volledig afgestemd is op jouw wensen en noden. Tijdens een eerste gesprek leren we je graag wat beter kennen. 

Wil jij gaan voor een moderne tuin met zwembad en poolhouse? Of eerder misschien een landelijke tuin aangevuld met een verharding zoals een terras of oprit? Al dan niet onderhoudsvriendelijk? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Weet je misschien nog niet helemaal waar je naar op zoek bent? Wij helpen je verder op pad. Na een eerste gesprek gaan we met veel plezier aan de slag om een eerste tuinontwerp te maken. Benieuwd naar hoe het groene ‘pièce unique’ rondom je woning er zal uitzien?

De meest duurzame materiaalkeuze

Alleen de beste en meest kwalitatieve materialen zijn goed genoeg voor jouw tuinontwerp. Een duurzame tuin die een leven lang meegaat? Dat is waar wij het elke dag opnieuw voor doen.

Wij zoeken niet noodzakelijk naar de goedkoopste oplossing, maar wel naar een kwalitatieve totaaloplossing waarbij jouw tuin stralend groen voor de dag kan komen. Vier seizoenen lang. Dag in, dag uit. Het eindresultaat? Een duurzame tuin waar het altijd heerlijk vertoeven is.

“Elke tuin is uniek.”

Tuinontwerp in de kijker

Beelen en Geboers - Contacteer ons - Tuinafwerking

Klaar voor een uniek tuinontwerp?

Bij Beelen & Geboers streven wij naar harmonieuze tuinen waarbij je domein wordt omgetoverd tot een groene oase van rust.