Zwembaden

Vakantiegevoel in eigen tuin

Beelen en Geboers - zwembad
Beelen en Geboers - zwembad

Een zwembad bij Beelen & Geboers staan synoniem aan degelijk, professioneel en duurzaam.

Dankzij een totaalaanpak op maat realiseren wij het zwembad van je dromen, al dan niet aangevuld met een tuin op maat.

Zwemplezier in eigen tuin

Wat is er zaliger dan een frisse duik nemen in je eigen zwembad op een zonovergoten zomerdag? Niets, toch? Bepaald mee hoe je privé zwembad eruit zal zien. Lengte, breedte, diepte, vorm, … het wordt volledig afgestemd op basis van jouw tuin. Om nog maar te zwijgen van de binnenbekleding én verlichting.

zwembad
zwembad

” ’s Ochtends opstaan en meteen een duik nemen, een zalig gevoel!”

Jouw zwembad in 4 stappen

Stap 1

Op bezoek

Om een goed overzicht te krijgen, komen wij graag eerst even ter plaatse om samen de mogelijkheden van je toekomstig zwembad te bespreken. Met onze kennis, ervaring en knowhow adviseren we je zodat jouw droomzwembad binnenkort werkelijkheid wordt. Alles wordt perfect op elkaar afgestemd voor een harmonieus geheel.

Stap 2

Combineren

Wil je jouw zwembad verder nog combineren met een gazon en/of eventuele beplanting? Of een zwembad laten aanleggen in combinatie met een terras? Alles is mogelijkheid. Liever nog net dat tikkeltje extra? Dan is een bijhorende poolhouse uitermate geschikt om maximaal te genieten van het buitenleven. 

Stap 3

Uitvoering

Tevreden met ons tuinplan? Dan is het vervolgens tijd om het grove geschut boven te halen. De grondwerken, plaatsing, aanleg, … nemen wij allemaal voor onze rekening zodat jij volledig ontzorgd wordt. Ons professionele team plaatst jouw zwembad alvast graag op de voorgrond van je (toekomstige) tuin.

Stap 4

Relaxen

Is jouw zwembad tot in de puntjes aangelegd? Dan is het tijd om zalig te genieten aan het water, zonder zorgen. Eventueel aangevuld met een heerlijke cocktail in de hand. Wil ook jij altijd snel en gemakkelijk een plonsje wagen in het zwembad, al dan niet vanaf het terras? Neem hier gerust contact met ons.

Heb jij onze zwembaden al gezien?

Zwembad in de kijker

Beelen en Geboers - Contacteer ons - Tuinafwerking

Een zwembad bij jouw thuis?

Bij Beelen & Geboers streven wij naar harmonieuze tuinen waarbij je domein wordt omgetoverd tot een groene oase van rust.