Stadstuin

Haal het groen naar binnen

stadstuin
stadstuin

Weinig plaats in je woonst voor groen denk je? Haal het buitengevoel meer naar binnen met onze unieke groensystemen van Mobilane. Klaar voor een stadstuin?

Zo bieden we je kant en klare oplossingen voor bijna elke stadstuin. Denk daarbij maar aan groene wanden, kant en klare hagen en groen voor op daken.

Verticaal groen

Maak kennis met de WallPlanter, gevelbegroening die direct na het plaatsen een stralend groen resultaat geeft. Dankzij een slim, geautomatiseerd irrigatie- en drainagesysteem worden de hagen van water en de nodige voedingsstoffen voorzien. Zo wordt het onderhoud alvast tot een minimum beperkt.

Verder biedt het nog als bijkomend voordeel dat de ‘leefbaarheid’ van je stadstuin wordt vergroot, de waarde van het vastgoed stijgt, het heeft een isolerende werking, … Het is daarnaast ook nog eens volledig recycleerbaar en uitermate geschikt voor woningen, appartementen, …

stadstuin

Stadstuin: Kant en klare hagen

Wil jij graag privacy en een natuurlijke (erf)afscheiding? Dat kan dankzij het gepatenteerde systeem van de Kant & Klaar Haag. Deze bestaat uit een volledig met (klim)planten begroeid stalen raster en biedt als grootste voordeel dat er onmiddellijk privacy én een groen resultaat wordt gegarandeerd.

Het is makkelijk en snel te plaatsen, vergt weinig onderhoud, draagt bij aan een gezondere omgeving en het is goedkoper dan een houten of stenen schutting. Flexibiliteit staat ongetwijfeld centraal want het is zowel in de hoogte als in de breedte op maat verkrijgbaar.

Groen voor op daken

Woon jij in een verstedelijkt gebied? Dan weet je als geen ander dat het niet eenvoudig is om een groene omgeving te creëren. Toch hoef je hier gelukkig niet zelf op te wachten dankzij het MobiRoof dakbegroeningssysteem. Het systeem bestaat uit zogenaamde sedumcassettes die je eenvoudig aan elkaar klikt. Perfect voor je stadstuin.

Het is ideaal als groendak voor bijvoorbeeld tuinhuisjes, garages, carports en bergingen. Maar ook even goed voor platte daken op scholen, bedrijven, appartementsgebouwen, … Het is direct toepasbaar op dakbedekking en er wordt een geluiddempende werking beloofd.

Stadstuin

Stadstuin in de kijker

Beelen en Geboers - Contacteer ons - Tuinafwerking

Een unieke stadstuin bij jouw thuis?

Bij Beelen & Geboers streven wij naar harmonieuze tuinen waarbij je domein wordt omgetoverd tot een groene oase van rust.